Wie is Kim 

“Ain’t no mountain high enough”.

Kim is bij ons terecht gekomen vanwege een gedeelde passie, zoals eigenlijk de rest van het team, namelijk: het kunnen waarderen van een goed glas wijn (correctie “glazen” wijn en champagne) in combinatie met bourgondisch en culinair eten.
Ze geeft gerust al haar geld uit aan eten en drinken en hecht vooral geen waarde aan materialistische dingen. 

Ze omschrijft haar perfecte vrije dag als volgt: op een herfstachtige dag genieten van een glas stevige rode wijn met een stuk wild vlees, paddenstoelen en warme kruiden bij een open haard.. maar wel na een lange wandeling in het bos.
Vooral dat laatste is zeer kenmerkend aan Kim. Er moet eerst hard worden gewerkt voordat je jezelf mag belonen.

Zo kwam ze bijvoorbeeld een keer “lopend” aan op het werk waarbij wij ons afvroegen wat ze daarmee bedoelde gezien ze in Hilversum woont. Omdat het mooi weer was en zij wat extra vrije tijd had besloot zij “even” te gaan lopen vanuit haar huis naar haar werk; dit was 3 uur lopen, voor degenen die het niet op hun radar hebben.
Right… wíe is deze meid dachten wij?

We kennen haar nog niet zo lang maar weten ondertussen dat zij niet vies is van hardwerken. Vanaf haar 15e is zij beland in de horeca en is niet meer weggegaan.
Tot sinds kort heeft zij bij dezelfde horecazaak gewerkt, van beginnend serveren tot aan alle verantwoordelijkheden verkend van het runnen van een bedrijf.
Zeer ambitieus en bijna onvoorstelbaar vonden wij dit voor zo’n jonge meid, waarop zij lachend antwoordde: “en of ik op mijn bek ben gegaan. Er komt zoveel bij kijken en ik heb zoveel fouten gemaakt”. 

Voor de lezers is het wel begrijpelijk dat er nul twijfels waren vanuit onze zijde.
Wederom mogen wij van geluk spreken om zo’n jong en gedreven teamlid te mogen introduceren aan jullie, meet Kim!